Stora verktyg och maskiner för din entreprenadfirma

Har du precis etablerat dig på entreprenadmarknaden eller behöver ny utrustning för att utföra demolering och återvinning behöver du förstås rätt maskiner och verktyg. Inte sällan finns det många olika verktyg och maskiner där kvaliteten ändå skiljer sig åt.

Större maskiner och verktyg som ska klara av slitage behöver vara motståndskraftiga. Ett annat viktigt perspektiv när du gör investeringen är att ta hänsyn till funktioner. Ofta kan du klara dig långt med ett multiverktyg som kan hantera olika saker.

Hitta rätt verktyg som passar ditt företag

Med ett större multiverktyg kan du använda både P-käft för att pulverisera material och S-käft, alltså stålsax, för att klippa metall- och järnskrot. Det finns också möjlighet att sätta fast andra käftar som klarar av att klippa betong och olika sorters stål. På så sätt får du en multifunktionell utrustning som klarar av många olika sorters material.

Om du investerar i en kombisax kan du öka effektiviteten med snabbt hydrauliskt käftbyte. Det är också ett multifunktionellt verktyg och ger dig kapacitet att utföra kraftfulla interventioner för en rad olika moment. Då kan du välja om du vill genomföra en demolering, klippa, krossa eller återvinna. När du vill investera i mångsidiga maskiner och verktyg som håller många år kan du ta en titt här.