Fyll på ert kontorsförråd

När du arbetar på kontor så krävs det ständigt bra material . Till exempel pennor, papper och suddgummin går åt även i dataåldern. Men trots det så görs de flesta utskrifter idag via en skrivare och du måste se till att det finns patroner. Bläckpatroner räcker länge men du bör ha ett lager i lådan som du fyller på med jämna mellanrum.

Om du gör beställningen på internet eller i din närmaste databutik är mest en smaksak. Du hittar bra sortiment vart du än vänder dig. Varje kontor bör ha häftstift, gem och gärna flera stycken bläckpennor av olika modeller. Glöm inte det som är litet eller känns omodernt, du behöver det också.

Långt avstånd

Fler och fler kontor har idag samma problem, den närmaste databutiken ligger långt bort. Den digitala marknaden har börjat växa sig större och större. Men än så behövs de traditionella butikerna. Där kan du köpa allt du behöver. Papper behövs i massor, skrivblock är väldigt bra att ha om du måste göra en notering men inte sitter vid datorn och suddgummit kan än idag hjälpa dig ur en besvärlig situation. Kontoren har förändrats mycket under årens lopp men utrustningen är i grunden nästan densamma.