Smarta lösningar online

Internet har med sina olika smarta lösningar online skapat en ny plattform för företagare att verka på. Det som tidigare kunde ta en massa tid i anspråk gör man idag på nätet betydligt snabbare. Det gäller att man lär sig att hantera Internets möjligheter på bästa sätt, det ska inte kännas som en belastning utan som en hjälp.

Idag så använder vi oss av e-post som den främsta kommunikationskanalen och mycket handlar om att bifoga filer i e-post. Numer så kan man få tillgång till sin fysiska post i mobilen, man skaffar sig en postbox dit man eftersänder den post man vill komma åt digitalt. Din fysiska post går  få skannad och skickad till en virtuella del och till din e-postadress.

Internet of Things är när man börjar koppla ihop produkter med varandra med hjälp av Internet, det kan vara lösningar inom sjukvård eller smarta bilar som kan använda sig av Internet på ett eller annat sätt. Inom hemmet så ser vi idag olika lösningar med belysning och värme där man kan styra sitt hem via appar. Tända och släcka lampor via Internet eller höja värmen i en fjällstuga med hjälp av Internet. Detta kommer garanterat att nyttjas mer i framtiden och det ska bli väldigt spännande att se de olika lösningarna som kommer.