Konferens med företaget

Nu och då så behöver man konferera på företaget och att åka iväg på en konferens med företaget är viktigt. Många gånger så självklart passar det bäst att prata om saker och ting på kontoret under arbetstid. Vid vissa tillfällen så kan det finnas en fördel att åka iväg till annan ort då det är större saker som ska dryftas. genom att åka iväg till annan ort så koncentreras det mesta på det som ska diskuteras.

Det finns massor med trevliga platser att besöka och hålla sitt företagsmöten på. Varför inte åka på konferens till Örnsköldsvik, här finns det inte bara hockey som kan intressera medarbetarna. Ett besök i Höga Kusten och Örnsköldsvik kanske är det som medarbetarna skulle uppskatta. Med Botniabanan så kan man ta sig till Örnsköldsvik med tåg. Resecentrum ligger i anslutning till centrala delarna av staden och det är bara ett par minuters gångväg till Fjällräven Arena där man kan hyra konferenslokaler.

Även om själva konferensen är det viktiga så kan det vara skönt med avbrott och få göra något annat. Helt klart så kan en hockeymatch i arenan vara på sin plats men också en utflykt till Bottenvikens pärla Ulvön kan var på sin plats. Denna pittoreska fiskeläge som satt surströmmingen på världskartan bör få ett besök innan ni åker hem. Även om man kanske inte är något stor fantast av den illa luktande fisken så är det en upplevelse att få se denna härliga ö.